Habitatges amb supervisió

El Servei d’Habitatge de la Fundació CHM Salut Mental del Grup CHM Salut Mental gestiona diversos habitatges amb supervisió, adreçats a persones majors d’edat amb trastorn mental que requereixin un habitatge, temporal o permanent, i que puguin viure d’una manera autònoma amb un suport professional variable.

Els nostres habitatges ubicats al C/Encuny i a Mare de Déu del Port (tots dos al districte de Sants-Montjuïc) són habitatges individuals per a persones amb malaltia mental que compten amb el suport i supervisió de professionals i a més disposen d’un servei de manteniment. En els habitatges amb supervisió la persona usuària pot entrenar les tasques domèstiques i les activitats del dia a dia, es fomenta el seguiment amb els serveis de salut i es promou la convivència amb el veïnat afavorint el respecte i les relacions socials.

Així mateix, des de la Fundació impulsem la integració sociocomunitària proposant alternatives fora de l’habitatge a través dels recursos d’oci de la zona que s’ajustin a les diferents necessitats, desitjos i objectius individuals.

Totes aquelles persones que desitgin rebre informació sobre els requisits per accedir a un dels habitatges que supervisa la Fundació poden posar-se en contacte amb el nostre Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) a través del correu sad@fchmsm.com o per via telefònica al telèfon 93 445 44 84.

2023-10-31T19:11:41+00:00