Jornada de formació en neuropsicologia del Programa PAE-TPI

El passat 5 d’octubre va tenir lloc una jornada de formació en neuropsicologia dins del marc del Programa PAE-TPI de Catalunya. L’esdeveniment es va portar a terme de forma presencial a l’auditori de l’Institut Català de la Salut i també es va poder seguir en streaming.

La jornada es va estructurar en dos blocs: l’avaluació neuropsicològica i les intervencions neurocognitives. Les ponències van ser impartides per experts/es de l’àmbit, com Rafael Penadés, Olga Puig, Brisa Solé i Elena de la Serna de l’Hospital Clínic, així com Ana Aznar, Cap de Secció dels Serveis de Rehabilitació Comunitària de les Corts i de Sarrià-Sant Gervasi, de l’Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental. Ana Aznar va presentar l’actualització del protocol de valoració neurocognitiva per a persones amb trastorn de l’espectre psicòtic, del qual ha estat coordinadora. Aquest protocol, desenvolupat per un grup de treball del COSMIA Barcelona Esquerra, es difondrà properament als diferents serveis de la xarxa de salut mental que treballen amb persones amb aquest perfil clínic.

L’assistència a la jornada va ser elevada, amb una gran quantitat de participants tant de forma presencial com en línia. Les ponències van generar molt interès, que es va reflectir en la gran quantitat de preguntes plantejades en acabar les presentacions.

Aquesta jornada de formació en neuropsicologia va ser un pas important en l’actualització del coneixement en aquest camp i va oferir un espai per al debat i la col·laboració entre professionals que presten atenció a persones del PAE TPI des de diferents dispositius assistencials.

2023-11-01T15:39:32+00:00