Ocell de Foc Barcelona Nord – Jornada Soledat Juvenil

Des del Programa Ocell de Foc Barcelona Nord el proper 30 de maig s’organitza la Jornada Soledat Juvenil a la Casa Orlandai, entre les 11:00 i 13:00 hores.

Es tracta d’un espai de reflexió i dinamització al voltant de la soledat juvenil no desitjada. Què en sabem? Per què ha augmentat exponencialment els darrers anys? Com podem treballar-ho col·lectivament? Una activitat oberta a les joves, professionals i població en general.

L’acte estarà presentat per Marialba Llurba, tècnica del programa Ocell de Foc Barcelona Nord, gestionat per la Fundació CHM Salut Mental, del Grup CHM Salut Mental. La primera exposició sobre soledat no desitjada anirà a càrrec d’Eva Ezcurra, psicòloga de l’Espai Salut Mental, també de la Fundació. A continuació, Raquel Cabanés i Mònica Martí, terapeutes ocupacionals dels Serveis de Rehabilitació Comunitària de l’Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts, faran unes dinàmiques per trencar el gel i col·laboratives. Finalment, Marialba Llurba posarà en comú totes les qüestions tractades i tancarà la jornada.

La Fundació CHM Salut Mental forma part i encapçala el Programa Ocell de Foc Barcelona Nord juntament amb la Fundació Adsis, Fundació els Tres Turons i Salesians Sant Jordi (Plataforma d’Educació Social Martí-Codolar).

Ocell de foc és un programa impulsat per la Direcció General d’Economia Social i Solidària, el Tercer sector i les Cooperatives del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya que oferirà atenció a joves per millorar la seva autonomia i per desenvolupar el seu projecte d’inserció sociolaboral.

2024-05-01T10:23:27+00:00