Participació d’ALCIL a l’acte 20+20+20

El passat 30 de novembre l’Associació Les Corts per la Inserció Laboral (ALCIL), del Grup CHM Salut Mental, es va fer càrrec de la Secretaria Tècnica de l’Acte 20+20+20 dins de l’Espai d’Inclusió, organitzat pel Districte de les Corts que aquest any celebra el seu desè aniversari, en les instal·lacions del Club Esportiu Laietà.

Després de dos anys d’aturada per la pandèmia, aquest any 2022 es va poder reprendre aquesta celebració que representa el tancament anual de la feina realitzada i que té com a objectiu principal l’impuls de projectes entre els diferents agents del territori per fer de les Corts un territori socialment responsable.

Aquest any és el 4t que ALCIL assumeix la Secretaria Tècnica de l’acte. Han estat 3 les persones treballadores que han assumit aquesta feina.

Lligat amb el projecte de l’Espai d’Inclusió, durant el mes de novembre ALCIL es va encarregar també de la distribució de més de 100 detalls de Nadal enviats des del Districte de les Corts a totes les entitats i empreses que formen part d’aquest Espai.

Aquest serà el cinquè any que ALCIL coordina i distribueix aquest detall nadalenc que enguany ha estat un pot de melmelada de taronges amargues recollides dels tarongers del Monestir de Pedralbes.

Esperem continuar fent aquesta feina molts anys més.

2022-12-30T14:22:21+00:00