Participació d’ALCIL al Congrés Virtual de Mercats de Catalunya 2021

L’Associació Les Corts per la Inserció Laboral (ALCIL) del Grup CHM Salut Mental ha participat aquest any al Congrés Virtual de Mercats de Catalunya 2021 organitzat pel Consorci del Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) que es va celebrar el passat 8 de novembre.

ALCIL ha participat com a entitat que es fa càrrec del Servei de Repartiment a Domicili a diferents mercats de Barcelona. Actualment, ALCIL ofereix aquest servei al Mercat de les Corts, Mercat de La Concepció, Mercat de Sant Gervasi i a la zona Rebost de l’Illa Diagonal.

L’objectiu d’aquesta trobada era crear un espai de reflexió, d’intercanvi de coneixements i experiències entre paradistes, personal tècnic, associacions de venedors i tots els col·lectius vinculats a aquests equipaments comercials.

En la taula rodona es va parlar de sostenibilitat, de conscienciació mediambiental i de responsabilitat social com a nova proposta de valor dels mercats municipals. Ens van explicar experiències, casos reals i propostes pràctiques per tal d’inspirar-nos en el procés de transformació sostenible dels mercats com una oportunitat més en el procés de recuperació del sector després de la crisi.

És en aquesta taula rodona on es va presentar el Servei de Repartiment a Domicili del Mercat de Les Corts que és gestionat per ALCIL. Al vídeo de presentació del Congrés es poden veure algunes imatges del servei.

· Programa del Congrés.

2021-12-29T19:10:43+00:00