Participació del Grup a la II Jornada de les Taules de Salut Mental de Barcelona

El passat 26 de gener de 9:30 a 14:00 hores es va celebrar la II Jornada de les Taules de Salut Mental de Barcelona: La Força de la Col·laboració al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Aquesta jornada ha estat un marc de trobada, relació i celebració per fer visible i reforçar el “moviment” de la ciutat entorn la salut mental sota el lema “La Força de la Col·laboració”. Durant l’acte es van donar a conèixer els nous reptes, prioritats i orientacions a abordar conjuntament en l’àmbit de la salut mental a Barcelona els propers anys.

L’acte va comptar amb la presència de l’Excma. Sra. Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, que va donar la Benvinguda als assistents.

La presentació del balanç i del nou Pla de Salut Mental 2023-2030 va ser l’eix conductor de la primera part de la trobada, a la segona part es van organitzar diferents espais de treball per aprofundir en l’anàlisi del context actual, compartir aprenentatges i proposar orientacions a tenir en compte en el procés d’impuls del nou Pla.

En aquesta segona part de la trobada, el Grup CHM Salut Mental va participar en la Taula 2A: “Acompanyem el malestar emocional: el valor de la presència i la proximitat”. Aquesta taula estava coordinada per Lourdes Aramburu, del Grup de Treball sobre la intervenció Psicològica en l’Àmbit Social i Comunitari. Rocío Casañas, psicòloga del Departament de Recerca de l’Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts, hi ha participat en representació del Grup CHM Salut Mental.

Enllaç al programa de la jornada: aquí.

2023-02-01T12:27:54+00:00