Participació voluntària al Programa “Apadrina una font del Parc de Collserola”

Donat l’èxit de les darreres activitats de cura del medi ambient realitzades als Serveis de Rehabilitació Comunitària (SRC), de l’Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental, des dels Serveis de Rehabilitació Comunitària han impulsat el Programa Eco-Salut, enfocat a crear consciència de l’estreta relació entre la nostra salut i el medi ambient, així com a generar oportunitats d’acostament a la natura i al voluntariat comunitari.

El passat dia 10 d’octubre, Dia Mundial de la Salut Mental, vam tornar a col·laborar amb el Parc Natural de Collserola en aquesta ocasió, dins el programa “Apadrina un espai fontinal”.

Un grup de 16 persones d’ambdós serveis, acompanyats per l’Albert García, educador mediambiental i coordinador d’aquest programa al Parc Natural de Collserola, van treballar de valent per dur a terme les tasques de manteniment i cura de l’espai fontinal Sant Ramon.

Com sempre, va estar una jornada enriquidora de treball compartit enmig de la natura, gaudint de la tranquil·litat i la germanor, amb el resultat satisfactori de deixar l’espai fontinal net de fulles i qualsevol deixalla perquè tota persona que hi arribi el pugui gaudir.

2023-11-01T15:19:39+00:00