Presentació del nou Pla de Salut Mental de Barcelona 2023-2030

El passat 23 de febrer la regidora de Salut, Envelliment i Cures, Gemma Tarafa, va explicar el nou Pla de Salut Mental de Barcelona 2023-2030 al Consell del Plenari Municipal de l’Ajuntament de Barcelona. A la roda de premsa també hi van participar la patrona delegada de la Fundació Ajuda i Esperança, Esperança Esteve; el psicòleg del programa Konsulta’m i referent de salut mental del Consorci d’Educació de Barcelona, Àlex Rodríguez; i el president de BCN Salut Mental, Lluís Lalucat.

El nou pla reforça les prioritats de l’antic pla i complementa les seves 111 accions amb 90 accions noves. La voluntat de l’Ajuntament passa perquè aquestes noves mesures surtin d’una comissió de treball interdisciplinar de nova creació, formada per departaments i institucions implicades, persones expertes del món digital i també de la comunitat educativa sota el paraigües d’un Pla que ja inclou les aportacions i propostes de 500 organitzacions de la ciutat que treballen activament per millorar la salut mental de la ciutadania.

L’objectiu d’aquesta comissió i de les noves mesures que se’n derivaran és la protecció de la salut mental d’infants, adolescents i joves davant l’exposició a l’espai digital, per tal de promoure un ús segur i adequat als nivells de maduresa de cada infant.

· Podeu consultar el Pla de Salut Mental al següent enllaç: aquí.

· Més informació relacionada amb la presentació al següent enllaç: aquí.

· Enllaç a la presentació del 23 de febrer de 2023: aquí.

2023-03-01T14:32:09+00:00