Repositori de recursos digitals per a temes de salut mental i benestar emocional

El darrer trimestre del 2023 es va presentar el “Repositori de recursos digitals per a temes de salut mental i benestar emocional” elaborat per l’equip del projecte eHealthLit4Teen, en el qual participen professionals de l’Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts, del Grup CHM Salut Mental.

Aquest repositori fa un recull dels recursos disponibles en plataformes digitals per a cuidar la salut mental i benestar emocional de l’alumnat adolescent. Podreu trobar recursos sobre Benestar emocional i salut mental, així com de temàtiques específiques (soledat, estigma, addiccions a les pantalles, etc.) dirigits a joves, famílies i docents.

Enllaç al repositori de recursos: Recursos – eHealthLit4Teen (uoc.edu).

El projecte “eHealthLit4Teen: Alfabetització per a la salut mental dels adolescents a través de les xarxes socials” té com a objectiu analitzar els processos d’alfabetització i les dinàmiques de comunicació digital sobre continguts de salut mental i emocional a les xarxes socials que tenen els i les adolescents de Barcelona. I, un cop feta aquesta anàlisi, proposar una intervenció per a l’alfabetització per a la salut mental i emocional a través dels centres d’educació secundària. En definitiva, pretén que els i les adolescents de l’ESO trobin els recursos sobre salut mental i emocional que necessiten.

Enllaç a la web del projecte: Projecte eHealthLit4Teen.

2024-01-31T16:05:40+00:00