Repte ecològic del mes de febrer

Aquest mes de febrer la Comissió per a la Salut i el Medi Ambient proposa un repte ja conegut: CUIDAR L’AIGUA QUE CONSUMIM i fer-ne un bon ús.

Les restriccions ja es comencen a donar i les pluges encara no arriben i, segons l’Agència Catalana de l’Aigua, les reserves dels nostres embassaments estan en un 16%. Podeu consultar l’estat de les reserves d’aigua en el següent enllaç: aquí.

Si teniu cap fuita o en detecteu cap, truqueu al 112 i informeu-vos-en. I Recordeu que l’AIGUA ÉS VIDA, i fer-ne un ús responsable ÉS COSA DE TOTHOM.

En el següent enllaç us podreu descarregar l’ECO repte del mes de febrer amb algunes recomanacions per tenir-ne cura: aquí.

Des dels Serveis de Rehabilitació Comunitària de Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi (SRC LC i SSG), de l’Associació Centre d’Higiene Mental les Corts del Grup CHM Salut Mental, s’han anat desenvolupant iniciatives centrades en la cura del medi ambient, d’acord amb el compromís del Grup en la protecció del medi ambient i la prevenció de la contaminació minimitzant d’aquesta manera el nostre impacte ambiental.

Persones usuàries i professionals dels Serveis de Rehabilitació Comunitària de Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi han creat la Comissió per a la Salut i el Medi Ambient per tal de millorar la consciència ecològica i fomentar activitats de protecció de la natura.

2024-01-31T15:23:55+00:00