Tertúlies que donen veu. Parlem de Salut Mental

El passat 12 d’abril la Fundació CHM Salut Mental del Grup CHM Salut Mental va realitzar la xerrada Parlem de Salut Mental al Teatre de Sarrià. La xerrada va anar a càrrec de Marialba Llurba, tècnica del programa Ocell de Foc del Nucli Barcelona Nord, i Héctor Sió, coordinador dels Clubs Socials.

Aquesta xerrada forma part del cicle de conferències Tertúlies que donen veu, del Centre i Teatre de Sarrià. Un dimecres de cada mes al Centre de Sarrià es realitzen les Tertúlies que donen veu, un espai de diàleg obert a tothom, que dona veu a diferents projectes i causes d’interès social.

Durant la xerrada, es va presentar el Programa Ocell de Foc del Nucli Barcelona Nord.

La Fundació CHM Salut Mental forma part i encapçala el nucli Barcelona Nord juntament amb la Fundació Adsis, Fundació els Tres Turons i Salesians Sant Jordi (Plataforma d’Educació Social Martí-Codolar).

Ocell de foc és un programa impulsat per la Direcció General d’Economia Social i Solidària, el Tercer sector i les Cooperatives del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya que oferirà atenció a joves per millorar la seva autonomia i per desenvolupar el seu projecte d’inserció sociolaboral.

2023-05-04T13:13:58+00:00