V Jornada +FUTUR

El passat 10 d’octubre de 2023 es va celebrar a l’auditori del CaixaForum de Barcelona, la V Jornada +FUTUR Ens movem X les Persones, Els professionals i les persones, palanques de canvi, a la quan hi van assistir al voltant de 200 professionals.

La Jornada organitzada per La Unió i pels membres del Comitè d’Impuls +FUTUR, i conduïda pel periodista Eloi Vila, va girar entorn l’orientació a l’acció, l’avaluació, l’intercanvi i l’aprenentatge de bones pràctiques del Projecte +FUTUR.

Durant la jornada, la periodista Mònica Terribas va compartir el seu testimoni vital parlant de confiança, empatia, comunicació i cooperació com a factors d’èxit en la interacció amb el sistema sanitari i social més enllà de la qualitat professional.

La Jornada +FUTUR va coincidir amb el Dia Mundial de la Salut Mental, enguany sota el lema ”La salut mental és un dret humà universal”. Entre d’altres, aquest dret inclou protegir a les persones dels riscos per la salut mental, el dret a una atenció disponible, accessible, digna i de qualitat.

Per part del Grup CHM Salut Mental es va comptar amb l’assistència de Xavier Millán, Gerent, Mònica Burgos, Adjunta de la Gerència, i Lluís Lalucat, president de l’Associació Centre d’Higiene Mental les Corts, del Grup CHM Salut Mental.

En el següent enllaç podreu consultar el programa sencer de la jornada: aquí.

2023-10-31T19:18:10+00:00