Visita de l’alcaldessa de Barcelona al servei Konsulta’m de les Corts

Durant la darrera setmana del mes de maig l’Ajuntament de Barcelona va posar en marxa una campanya de Benestar emocional en la qual ha reforçat la nova imatge de l’espai Konsulta’m. S’ha tractat d’una campanya enfocada sobretot als/a les joves de la ciutat, però que apel·la a tota la població i en la que s’ha treballat molt el llenguatge i el format dels missatges donada la sensibilitat de la temàtica.

Coincidint amb la campanya, el passat 26 de maig l’alcaldessa de la ciutat de Barcelona, Ada Colau, va visitar l’Espai Konsulta’m de les Corts, un nou espai ubicat al Centre Cívic Tomasa Cuevas (Casal del Joves Les Corts) i ofert per professionals del CSMIJ de Les Corts i de Sarrià-Sant Gervasi de l’Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental, que també ofereix el mateix servei al districte de Sarrià-Sant Gervasi. La visita es va realitzar conjuntament amb Mónica García, portaveu i candidata de Más Madrid a la presidència de la Comunidad de Madrid i amb Gemma Tarafa, regidora de Salut, Envelliment i Cures de l’Ajuntament de Barcelona.

La presentació del servei la va realitzar el Dr. Lluís Lalucat, president del Grup de CHM Salut Mental, Àurea Moreno, coordinadora del CSMIJ de Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi i Núria Martínez, diplomada en infermeria del CSMIJ de Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi.

L’espai Konsulta’m és un servei de suport psicològic adreçat a joves, adolescents i persones adultes atès per professionals de la salut mental. La seva finalitat és detectar i atendre de forma preventiva el patiment emocional i els problemes de salut mental de la població. És anònim, gratuït, es troba a tots els districtes de la ciutat i no requereix cita prèvia.

El Konsulta’m és una acció que forma part del Pla de salut mental de Barcelona 2016-2022, que té com a prioritat atendre la població infantil, adolescent i adulta jove.

En aquesta pàgina trobareu el mapa amb els punts d’atenció i els seus horaris.

Més informació sobre la campanya de Benestar Emocional: aquí.

2022-06-15T12:10:14+00:00