Acció col·laborativa i voluntària amb el Consorci del Parc de Collserola

El passat divendres 10 de març un grup de persones usuàries i professionals del Servei de Rehabilitació Comunitària de Sarrià-Sant Gervasi, de l’Associació Centre d’Higiene Salut Mental del Grup CHM Salut Mental, van col·laborar de manera voluntària, amb el Consorci del Parc de Collserola en la realització del manteniment i cura d’alguns espais naturals propers al Centre de Informació del Parc Natural.

Aquesta activitat queda emmarcada dins del nostre nou Programa d’Eco-Salut que pretén promoure activitats que afavoreixin la salut i el contacte amb la natura, així com conscienciar sobre l’estreta relació existent entre la nostra salut i la salut del nostre entorn mediambiental.

Al llarg de la jornada, l’Albert García, educador mediambiental que ja ens havia acompanyat anteriorment, ens va guiar i assessorar sobre les tasques a realitzar, proporcionant-nos el material adequat per dur-les a terme.

A la jornada vam participar un total de 10 persones compartint una jornada relaxant i enriquidora en un espai natural. Vam fomentar l’exercici físic en espais oberts i entorns saludables, i vam tenir l’oportunitat de realitzar tasques voluntàries en favor de la cura del nostre entorn natural.

Més informació del parc: https://parcnaturalcollserola.cat.

2023-04-13T20:13:01+00:00