“Aprenentatge i servei, motor d’inclusió” – “Programa Singulars”

El Servei Prelaboral i el Programa Singulars de la Fundació CHM Salut Mental del Grup CHM Salut Mental ha desenvolupat conjuntament un projecte d’Aprenentatge i servei que ha permès continuar treballant i aprenent conjuntament amb centres educatius i espais comunitaris.

Aquest any 2022 s’ha col·laborat amb l’Escola Bressol Municipal Xiroi amb la posada en funcionament de l’hort escolar i el disseny i creació d’un espantaocells, conjuntament amb l’Ateneu de Fabricació Digital de Les Corts.

• S’ha realitzat la posada en funcionament de l’hort escolar i els infants de l’escola bressol han plantat maduixeres.

• S’ha estat dissenyant, prototipant i creant un espantaocells de metacrilat, amb forma d’ocell, per l’hort de l’escola bressol conjuntament amb l’equip de tecnòlegs de l’Ateneu de Fabricació Digital de Les Corts.

• Dins el taller del Servei Prelaboral, s’ha acabat el muntatge de l’espantaocells i la instal·lació a l’hort de l’escola.

Aquestes experiències han estat molt enriquidores per totes les persones i centres educatius participants i es valoren molt positivament les noves col·laboracions i els nous espais d’aprenentatge i cocreació realitzats.

2022-05-18T15:21:20+00:00