Benvinguda2022-04-04T19:22:28+00:00

Benvinguda

Benvinguts al Grup CHM Salut Mental. El nostre Grup incorpora tres entitats amb compromís social: l’Associació Centre d’Higiene mental Les Corts, la Fundació CHM Salut Mental i l’Associació Les Corts per a la Inserció Laboral. Les nostres entitats, sense ànim de lucre, duen a terme les seves activitats en l’entorn de l’atenció pública i des d’una perspectiva de salut mental comunitària integral.

Des dels inicis de la nostra activitat l’any 1975, hem anat desenvolupant una àmplia cartera de serveis, creant dispositius i dissenyant programes assistencials per adaptar-nos a les noves i creixents necessitats de la població en els diferents vessants de la salut mental. D’aquesta manera hem impulsat àmbits de promoció i prevenció en salut mental, d’atenció primerenca i assistència integral, de rehabilitació i d’inclusió social.

La nostra vocació d’atenció s’adreça a la ciutat de Barcelona, amb una especial cura dels districtes de Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi.

En l’actualitat, el nostre Grup compta amb 239 professionals, 30 dispositius i programes d’atenció diversificats que s’adrecen als diferents trastorns i problemes de salut mental, prioritzant les intervencions preventives, l’atenció precoç, i oferint un enfocament cap a la recuperació i la inclusió social.

El nostre Grup treballa de forma col·laborativa i oberta amb la població i amb la resta de dispositius i serveis de la comunitat, cercant una atenció individualitzada i participativa d’usuaris i familiars. I ho fem des del compromís amb el coneixement científic i el respecte als valors i a la persona.

Volem continuar amb la tasca endegada, consolidant els nostres recursos, afavorint el seu creixement i adaptant-nos als nous reptes d’una societat en evolució permament.

Benvinguts a la nostra pàgina web.

lluis_lalucat

Lluís Lalucat

President

La nostra vocació d’atenció s’adreça a la ciutat de Barcelona, amb una especial cura dels districtes de Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi.