Celebrem Halloween a la Llar-Residència Les Corts!

El passat 31 d’octubre vam celebrar Halloween a la Llar-Residència Les Corts, de la Fundació CHM Salut Mental del Grup CHM Salut Mental. En aquesta ocasió, el grup de teatre i expressió corporal de la Llar-residència va representar un nou espectacle còmic de impro-teatre, titulat “Cluedo en la Resi”, al qual van assistir persones residents i part de l’equip professional del centre.

L’Inspector Flowers tenia la missió de desxifrar qui, com, amb quina arma i per què acabaven d’assassinar al Doctor Zumalacárregui, un famós i ric empresari, que havia convidat a un grup de dotze personatges molt propers seus a celebrar el seu aniversari. En el moment en el qual l’Inspector va interrompre la festa anunciant la mort del doctor, tots/es els/les convidats/des a la celebració es van convertir en sospitosos de l’assassinat i van haver de sotmetre’s als durs interrogatoris de l’inspector Flowers.

Aquesta divertidíssima obra va mantenir en suspens tant a participants com assistents fins al final, però… Qui mataria al Doctor Zumalacárregui?, Ni Flowers!

2024-03-17T15:29:23+00:00