Dia Mundial de la Salut Mental

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) va declarar el dia 10 d’octubre com el Dia Mundial de la Salut Mental amb l’objectiu de conscienciar sobre els problemes de salut mental a tot el món i amb motiu d’aquest dia el Grup CHM Salut Mental ha participat en els següents actes:

 • Acte d’inauguració de l’exposició Parelles Artístiques a la Casa Orlandai que va tenir lloc el 10 d’octubre a les 18.30 hores i es van poder veure les obres realitzades a iniciativa del Grup CHM Salut Mental i Alterarte, programa artístic, educatiu i comunitari per la salut mental del CFP de Mataró.
  · L’exposició de Parelles Artístiques es podrà visitar del 3 al 28 d’octubre de 2022. Més informació sobre l’exposició: aquí.
  · Notícia als mitjans sobre l’exposició: aquí.
 • Actes organitzats des de la comissió de la Taula de Salut Mental de Sant Adrià del Besòs amb diferents activitats pel dia Mundial de la Salut Mental amb un estand informatiu dels diferents serveis que hi participen.
  En els actes hi ha participat el Servei Accés del Consorci del Barri de la Mina amb un taller de cuina on es va elaborar una amanida russa.
  · Més informació dels actes: aquí.
 • Paral·lelament, el dia 11 d’octubre es va projectar el curtmetratge, repetidament premiat, “Votamos” dirigit per Santiago Requejo. L’acte, organitzat per la Fundació CHM Salut Mental, del Grup CHM Salut Mental, es va celebrar a la sala d’actes del Centre Cívic Can Deu amb un auditori d’unes 40 persones, entusiasta, implicat i sensible a la temàtica de l’estigma i la Salut Mental.

2022-11-04T15:33:29+00:00