El Programa SIOAS 2021 finalitza amb un índex d’inserció del 41,2%

El passat 30 de juny va finalitzar la vuitena edició del programa de Serveis integrals d’orientació, acompanyament i suport a la inserció laboral de persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental (SIOAS) de la Fundació CHM Salut Mental del Grup CHM Salut Mental.

Aquest 2021 s’ha assolit un índex d’inserció del 41,2%, corresponent al nombre de persones participants que han obtingut un contracte superior a tres mesos en empresa ordinària.

En aquesta edició, han participat un total de 34 persones, de les quals 26 han obtingut algun tipus de contracte.

En total s’han aconseguit 57 contractes de diversa durada, 54 en empresa ordinària (EO) i 3 en Empresa Protegida, concretament, en Centres Especials de Treball (CET).

Novament, el programa ha incorporat formació tecnicoprofessional que ha permès la participació d’algunes persones en una formació de Gestió documental administrativa i comptabilitat i pràctiques en empreses d’acord amb els seus interessos laborals.

Finalment, destaca el grau de satisfacció general, per part de les persones que han participat en el programa, que ha estat de 8,7 sobre 10.

Per a consultar els resultats d’inserció del SIOAS 2021, feu clic sobre el següent enllaç: aquí.

2022-08-02T21:13:56+00:00