Jornada AMMFEINA: “Els Serveis Prelaborals a Catalunya”

El passat 23 de març Salut Mental AMMFEINA i les seves entitats sòcies van organitzar una jornada titulada “Els Serveis Prelaborals a Catalunya” per posar en valor els Serveis Prelaborals, recursos que s’han convertit en una peça clau de la xarxa de serveis a les persones amb problemes de salut mental tot afavorint la seva inclusió laboral.

La jornada, que s’emmarca en els 20 anys transcorreguts des de la posada en marxa d’aquest servei, ha comptat amb la participació del conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Carles Campuzano i l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret. Campuzano va assenyalar la importància de recursos com els serveis prelaborals que promouen el accés a l’ocupació de persones amb trastorn mental pel “paper central de l’ocupació a termes d’independència, dignitat i llibertat” de les persones. Per la seva part, l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat va destacar el Servei Prelaboral com un exemple de la importància de les aliances público-privades.

Fotografia cedida per AMMFEINA

Salut Mental AMFEINA és una federativa que agrupa i representa les entitats d’iniciativa social de l’àmbit català que promouen la inclusió i la no exclusió social i laboral de persones amb trastorn mental. Actualment en formen part 32 entitats. El Grup CHM Salut Mental forma part d’aquesta federativa.

· Programa de la jornada: aquí.

· Nota de premsa: aquí.

2023-04-13T19:13:18+00:00