Lliurament del Premi de la Mostra Fotogràfica 2022

El passat 1 de desembre es va atorgar el Premi de REFLEXOS, MOSTRA FOTOGRÀFICA 2022, organitzada pel Grup CHM Salut Mental, en un acte al Centre Cívic Joan Oliver – Pere Quart en el que es va comptar amb la participació del Duet de piano i clarinet a càrrec de Francesc Puig i Pablo López.

La fotografia guanyadora, dotada amb un val regal per un import de 300 €, va ser la proposta La Senyora, de Gonçal Roch.

En aquesta edició han participat 31 persones amb un total de 75 fotografies presentades de les quals el jurat n’ha triat 24 que són les que configuren l’exposició al Centre Cívic. Tanmateix, s’han seleccionat les 12 millors fotografies per a elaborar el calendari institucional de sobretaula per al 2023. Totes les persones participants han rebut com a obsequi aquest calendari.

Al voltant de la Mostra s’han realitzat dues activitats paral·leles: el taller Reflexos de dia, a càrrec de Sergi Conesa, professional del Club Social de Sarrià-Sant Gervasi i fotògraf, per a fomentar-ne la participació; i el taller Reflexos de nit, a càrrec d’Héctor Mediavilla, fotògraf, per tal de visitar l’exposició i conèixer tècniques específiques per a fotografiar reflexos.

Les persones usuàries del Grup de Fotografia de Sarrià- Sant Gervasi han participat en l’organització de la Mostra Fotogràfica d’enguany.

La Mostra s’ha pogut visitar de l’1 al 31 de desembre al Centre Cívic Joan Oliver – Pere Quart i recull les 24 obres finalistes de la Mostra.

Podeu veure les fotografies seleccionades d’aquesta edició, i d’edicions anteriors, al següent enllaç: aquí.

Fotografia guanyadora

2023-01-07T14:24:37+00:00