Presentació del Programa de Serveis Individualitzats (PSI) de Sarrià-Sant Gervasi

El passat 17 de desembre les professionals del Programa de Serveis Individualitzats (PSI) de Sarrià-Sant Gervasi, de l’Àrea de Salut Mental de LC i S-SG de l’Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental van presentar aquest programa al CAP Adrià.

Fa 17 anys, quan es va inaugurar el programa, ja es va realitzar una presentació a tots els CAPs i recursos comunitaris del districte, però aprofitant que en els darrers temps hi ha hagut molts canvis de professionals en aquest CAP en concret es va creure convenient explicar de nou en què consisteix el Programa de Serveis Individualitzats; com es treballa, quins són els objectius i quines persones en poden beneficiar-se.

Aquesta presentació es va realitzar aprofitant l’espai mensual d’interconsulta que hi ha establert amb psiquiatria i infermeria del CSMA-SSG.

Font fotografia: https://avopix.com/

Un cop finalitzada la presentació es va obrir un torn de preguntes per tal de resoldre dubtes i els/les professionals es van mostrar interessats/des en poder fer derivacions al programa PSI.

Més informació sobre el Programa PSI del Grup CHM Salut Mental: aquí.

2020-02-23T15:48:04+00:00