Subvencions – Ajuts2023-07-06T13:18:34+00:00

Subvencions – Ajuts

 • Projecte: “Avaluació de l’efectivitat del programa per a l’educació emocional, social i de la salut mental en els adolescents assistits en centres de la DGAIA”

  (codi referència: PI18 / 01859)

  Entitat concessionària: Instituto de Salud Carlos III.

  Aquest projecte està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER)

  Període: 01/2019 a 12/2021 i prorrogat fins 30/06/2023

  Breu descripció: L’objectiu del projecte és avaluar l’eficàcia d’un paquet de programes d’Alfabetització en salut mental (PASM) i d’Educació Social i Emocional (PESE) per a joves assistits en centres tutelats per la Direcció General d’Atenció a la Infància i Adolescència (DGAIA) en l’augment de coneixements i habilitats emocionals, socials i de Salut mental, i reducció de l’estigma. Així com el seu impacte sobre la qualitat de vida i en la recerca d’ajuda.

 • Projecte Ocell de Foc Sants-Montjuïc, Les Corts

  Entitat concessionària: Departament d’Empresa i Treball.

  Promou i finança: Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya

  Període: 19/12/2022 – 19/12/2024

  Breu descripció: Ocell de Foc és un programa impulsat per la Direcció General d’Economia Social i Solidària, el Tercer sector i les Cooperatives del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya que oferirà atenció a joves per millorar la seva autonomia i per desenvolupar el seu projecte d’inserció sociolaboral.

  Les altres entitats que també formen part del nucli Sants-Montjuïc Les Corts són Fundació Serveis Socials de Pere Claver Grup, Cooperativa reflexes, Fundació DAU, Fundació Mans A les Mans i La Troca.

  Més informació: aquí.

  Enllaç al programa: aquí.

  Enllaç a la web: aquí.

 • Programa d’oci inclusiu per a persones amb trastorn mental

  Entitat concessionària: Ajuntament de Barcelona.       ajuntament_bcn

  Període: 01/01/2023 – 31/12/2023

  Breu descripció: El projecte proposa dos línees d’intervenció per la promoció de la inclusió comunitària de persones amb trastorn mental: activitats per persones amb TM, amb projecció comunitària i activitats obertes a la població general en centres cívics, en el model propugnat per la Xarxa sense gravetat.