Subvencions – Ajuts2024-03-08T13:51:05+00:00

Subvencions – Ajuts

 • Projecte Ocell de Foc Sants-Montjuïc, Les Corts

  Entitat concessionària: Departament d’Empresa i Treball.

  Promou i finança: Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya

  Període: 19/12/2022 – 19/12/2024

  Breu descripció: Ocell de Foc és un programa impulsat per la Direcció General d’Economia Social i Solidària, el Tercer sector i les Cooperatives del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya que oferirà atenció a joves per millorar la seva autonomia i per desenvolupar el seu projecte d’inserció sociolaboral.

  Les altres entitats que també formen part del nucli Sants-Montjuïc Les Corts són Fundació Serveis Socials de Pere Claver Grup, Cooperativa reflexes, Fundació DAU, Fundació Mans A les Mans i La Troca.

  Més informació: aquí.

  Enllaç al programa: aquí.

  Enllaç a la web: aquí.

 • Programa d’oci inclusiu per a persones amb trastorn mental

  Entitat concessionària: Ajuntament de Barcelona.       ajuntament_bcn

  Període: 01/01/2023 – 31/12/2023

  Breu descripció: El projecte proposa dos línees d’intervenció per la promoció de la inclusió comunitària de persones amb trastorn mental: activitats per persones amb TM, amb projecció comunitària i activitats obertes a la població general en centres cívics, en el model propugnat per la Xarxa sense gravetat.

 • Programa Finde de Respir familiar

  Entitat concessionària: Fundació “La Caixa”.      

  Període: 16/03/2023 – 31/03/2024

  Breu descripció: El Programa Finde de Respir familiar promou sortides organitzades a l’aire lliure fora de casa i està adreçada a persones adultes diagnosticades amb un trastorn mental. L’activitat és una oportunitat d’autonomia per a les persones participants i també dona un respir als cuidadors.