Xerrada benestar emocional i ús saludable de pantalles en l’adolescència

El passat 24 d’octubre l’Espai Salut Mental de la Fundació CHM Salut Mental del Grup CHM Salut Mental va impartir el taller “Benestar emocional i ús saludable de pantalles en l’adolescència” a l’IES SICÍLIA (C/ Sicília, 249, Barcelona).

El taller va estar organitzat conjuntament amb l’AFA de l’IES Sicília.

En aquest taller es van treballar els següents temes: funció de les emocions, tipus d’escolta i obstacles en la comunicació empàtica, període evolutiu de l’adolescència. D’altra banda, els tipus de relació de les persones adolescents amb el mòbil i les pantalles, avantatges i riscos potencials de l’ús del mòbil, senyals d’alerta (risc lleu, moderat i greu) i orientacions sobre com fer i dissenyar un espai d’ús conscient de les pantalles a la llar i altres recursos.

La xerrada estava adreçada a pares, mares i familiars que tenen contacte amb adolescents. Va comptar amb l’assistència de vint-i-una persones participants. El 100% de les persones que van contestar el qüestionari va valorar l’interès dels continguts com a excel·lent o bo, el 95% va valorar la utilitat dels continguts com a excel·lents o bons, el 83% va trobar la claredat de les explicacions excel·lent o bona i el 17% com a suficient i el 100% recomana la formació.

2024-03-17T15:49:34+00:00