Jornada “Projecció i reflexió sobre el documental Des-Nudos”

Ocell de Foc Barcelona Nord, un programa d’acompanyament a la població jove en el qual participa la Fundació CHM Salut Mental, del Grup CHM Salut Mental, organitza la projecció i reflexió sobre el documental Des-Nudos produït per Sant Joan de Déu que recull set converses íntimes i personals sobre la vida i el món vist per set joves que pateixen algun problema de salut mental. Des-nudos dóna veu a aquest joves i també a les persones que els acompanyen de manera oberta, propera i personal, amb l’objectiu de trencar estigmes sobre la salut mental. A posteriori reflexionarem i debatrem sobre la nostra mirada envers la salut mental.

La projecció, adreçada a joves d’entre 16 i 30 anys, tindrà lloc dijous 28 de setembre de 17:00 h a 18:30 h a la Casa Sagnier (C/ Brusi, 61).

Podeu fer la inscripció gratuïta al següent enllaç: aquí.

La ponent de la xerrada serà Marialba Llurba, tècnica d’orientació del Programa Ocell de Foc de Barcelona Nord que treballa al Servei d’Inserció laboral de la Fundació CHM Salut Mental del Grup CHM Salut Mental.

Ocell de Foc

El programa Ocell de Foc està dirigit a jovent entre 16 i 30 anys, especialment amb malestar emocional, i ofereix suport en el procés de construcció d’una vida independent i participació activa a la comunitat. Així mateix, assessora entitats i professionals del territori amb implicació en l’atenció de joves.

2023-09-22T16:03:44+00:00