Participació del Grup a la XIII Jornada dels Programes d’Atenció als Trastorns Psicòtics Incipients

El passat 10 de març la Comissió Pedagògica dels Programes d’Atenció Especialitzada al Trastorn Psicòtic Incipient (PAE-TPI) del Pla director de salut mental i addiccions de Catalunya, va organitzar una nova Jornada en format online d’actualització anual en psicosi incipient.

Els PAE-TPI tenen com a objectiu la detecció precoç i el tractament integral i multidisciplinari dels trastorns psicòtics incipients, incloent-hi des del primer episodi psicòtic fins als següents 5 anys, el que es coneix com a període crític, així com de la fase que precedeix el debut psicòtic o fase prodròmica.

Els objectius de la Jornada han estat conèixer el present i el futur dels PAE-TPI, analitzar i fer el seguiment del seu desenvolupament a tot el territori i, finalment, conèixer de primera mà algunes de les experiències innovadores.

Per part de Grup CHM Salut Mental s’ha comptat amb la presència de la Dra. Mercè Teixidó, cap de l’Àrea de Salut Mental de Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi de l’Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts, que va moderar la Taula d’Experiències Innovadores on es van presentar les 4 comunicacions seleccionades pel comitè entre totes les propostes presentades.

  • Programa de la Jornada: aquí.
  • Més informació i fotografies de la Jornada: aquí.
  • Vídeo i presentacions de la sessió disponibles al següent enllaç: aquí.
2022-04-17T17:07:40+00:00