Participació del Grup al Projecte “eHealthLit4Teen”

L’Associació Centre Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental col·labora en el projecte “Ecologías de aprendizaje en salud mental digital en adolescentes de Barcelona. Contenidos y formatos de comunicación a través de redes sociales (eHealthLit4Teen)”. Aquest projecte està desenvolupat per un equip de recerca integrat per investigadors i investigadores de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i l’Associació, amb el suport del Consorci d’Educació de Barcelona i l’Institut Infància i Adolescència de Barcelona. Projecte subvencionat pel Ministerio de Ciencia e Innovación a través de la convocatòria 2021 d’ajuts a projectes d’I+D+i (PID2021-127129OB-I00) cofinanciado por la Unión Europea a través del Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER)).

L’objectiu del projecte és analitzar els processos d’aprenentatge i les dinàmiques de comunicació digital sobre continguts de salut mental en la comunitat educativa de secundària de Barcelona. I una vegada feta aquesta anàlisi, proposar una intervenció per a l’alfabetització per a la salut mental i emocional a través dels centres d’educació secundària. En definitiva, pretén que els adolescents de l’ESO trobin els recursos sobre salut mental i emocional que necessiten.

Per part de l’Associació, s’ha comptat amb la participació de Jenifer Martín, coordinadora del CSMIJ de Les Corts i de Sarrià-Sant Gervasi, i de Rocío Casañas, psicòloga del Departament de Gestió del Coneixement.

· Enllaç a la web del projecte: https://blogs.uoc.edu/ehealthlit4teen/es/.

2023-05-29T17:21:43+00:00