Reportatge dels Tallers d’alfabetització sobre Salut Mental a les escoles

El passat 9 de febrer, part de l’equip de l’Espaijove.net va participar en un reportatge del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona sobre els tallers d’alfabetització en salut mental que es realitzen a les escoles.

Itziar Escofet, diplomada en Infermeria del CSMIJ de Les Corts i de Sarrià-Sant Gervasi de l’Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental, va explicar el funcionament d’aquest programa.

El Programa Salut i Escola és una intervenció comunitària adreçada a millorar la salut dels adolescents impulsada pels departaments de Salut i d’Educació i que es desenvolupa en els centres educatius amb la participació dels recursos sanitaris i educatius presents en cada territori.

El CSMIJ de Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi desenvolupa, en col·laboració amb els centres educatius, el programa específic Espaijove.net d’alfabetització i formació en salut mental amb la finalitat de millorar la salut mental dels adolescents i amb els objectius de promoure la salut mental, prevenir els trastorns, erradicar l’estigma i millorar la cerca d’ajuda per a la salut mental de la població juvenil.

Més informació i vídeo del reportatge: aquí.

Font fotografia: www.coib.cat/ca-es/inici.html

2022-04-17T16:56:07+00:00