ALCIL rep el reconeixement com a servei essencial durant la pandèmia per part del Districte de les Corts

El passat divendres 3 de desembre, el Districte de les Corts va organitzar un acte en record de les víctimes de la covid-19 i homenatge a tots els serveis essencials.

L’acte va servir per recordar les víctimes, familiars i persones afectades per la pandèmia de la covid-19, i com a reconeixement a tots els serveis essencials que van desenvolupar una tasca de servei o suport.

Es va comptar amb una representació de la Guàrdia Urbana, de la Unitat Militar d’Emergències, del CAP Montengre i CAP les Corts, de Mossos d’Esquadra, del Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB), representants dels eixos i associacions comercials, del Servei d’emergències mèdiques, Bombers de Barcelona i de l’Associació Les Corts per la Inserció Laboral (ALCIL) del Grup CHM Salut Mental.

Font fotografia: Districte de les Corts

Durant la pandèmia el Servei de Repartiment a Domicili d’ALCIL ubicat al Mercat de les Corts va fer un increment de serveis de més del 300%. Va passar de 300 a més de 1000 clients/es i va incrementar en un 250% la seva plantilla per poder donar resposta a la situació d’emergència que es va donar.

Totes les persones de l’equip d’ALCIL se senten molt orgulloses de la feina feta i agraïdes per aquest reconeixement.

Més informació:
· Reportatge a Betevé.
· Notícia a la web de les Corts.

2022-01-04T13:44:25+00:00