Cinefòrum documental: “Dona, vostè no té res”

El proper 5 de març, el Programa Ocell de Foc Barcelona Nord organitza a l’Espai Jove Casa Sagnier la projecció del documental “Dona, vostè no té res” de Sense Ficció produït per Eva Martínez Corcuera i Anna Marquès (Televisió de Catalunya – Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya).

L’obra recull el testimoni de pacients i professionals sobre la violència obstètrica, salut mental i malalties cardiovasculars. Fent visible el tracte discriminatori i humiliant que moltes dones han patit i pateixen per part del sistema sanitari.

A posteriori es reflexionarà i debatrà sobre la nostra mirada envers el biaix de gènere i la salut, posant l’èmfasi en la salut mental i vivència de les joves.

> Inscripcions: aquí.

La Fundació CHM Salut Mental forma part i encapçala el Programa Ocell de Foc Barcelona Nord juntament amb la Fundació Adsis, Fundació els Tres Turons i Salesians Sant Jordi (Plataforma d’Educació Social Martí-Codolar).

Ocell de foc és un programa impulsat per la Direcció General d’Economia Social i Solidària, el Tercer sector i les Cooperatives del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya que oferirà atenció a joves per millorar la seva autonomia i per desenvolupar el seu projecte d’inserció sociolaboral.

2024-02-16T20:19:40+00:00