Col·laboració a les Festes de Sants del Projecte SINGULARS

A les Festes de Sants d’enguany, els i les joves del projecte SINGULARS, a través de les accions d’enfortiment del seu paper social, han col·laborat en la guarnició del sostre del carrer d’Alcolea de Dalt. La comissió va escollir per la temàtica del guarniment el “Rock & Roll”.

La col·laboració dels i les joves va consistir a pintar, dibuixar, enganxar, retallar, etc. les diferents imatges de cartó vinculades al Rock, que s’havien de penjar al carrer. Fruit d’aquesta feina, el carrer va aconseguir el 4rt premi del concurs de carrers guarnits de Sants 2023.

Des de la comissió de festes van elaborar un cartell d’agraïment i reconeixement de l’ajut i la tasca que van realitzar els i les joves del projecte SINGULARS. El cartell es va ubicar a la porta de la comissió durant tots els dies de festa major.

El programa SINGULARS es realitza conjuntament amb la Fundació Els Tres Turons i Sinèrgia i està promogut i impulsat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i amb el fons del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

2023-09-02T16:08:40+00:00