Joves en Acció! – Programa Singulars

La Fundació CHM Salut Mental, del Grup CHM Salut Mental, ha iniciat el programa Joves en Acció! – Programa Singulars, adreçat a joves entre 16 i 29 anys que ofereix formació professionalitzadora i acompanyament a la inserció laboral o el retorn al sistema educatiu.

En el marc del programa s’exploraran dos àmbits laborals, oferint formació vinculada a aquests dos àmbits:

· Sector Logística: es realitzarà una formació en Activitats bàsiques de logística i magatzem (125 hores) i el curs de carretoners com a formació complementària (20 hores).

· Sector d’Atenció al client: es realitzarà una formació sobre Estratègies de serveis: Qualitat i orientació al client (100 hores).

A més de la realització d’aquestes especialitats formatives, el programa ofereix actuacions d’orientació, suport i acompanyament individualitzat, així com també activitats grupals de reforç competencial (a través de projectes comunitaris d’Aprenentatge i Servei) i visites a empreses per tal donar a conèixer l’entorn productiu a les persones joves participants.

Aquesta acció està promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

El Programa Singulars és realitza en col·laboració amb la Fundació Els Tres Turons i Sinèrgia.

En el següent enllaç us podeu descarregar el flyer del programa: aquí.

2024-05-22T13:21:13+00:00