Presentació del Pla de Treball de l’IMPD i Barcelona Activa per al 2022-2023

El passat 1 de març va tenir lloc la Presentació del Pla de Treball de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat i Barcelona Activa per al 2022-2023 en la qual es van explicar les línies de treball per afavorir l’ocupabilitat de les persones amb discapacitat i es va presentar el nou espai de referència de Barcelona Activa al districte.

Es va comptar amb la participació de Joan Ramón Riera, Regidor d’Infància, Joventut i Persones Grans, i president de l’IMPD, Raquel Gil, Comissionada de Promoció d’Ocupació i Polítiques contra la Precarietat Laboral, Sara Jaurrieta, Gerent del Districte de les Corts i Félix Ortega, Director General de Barcelona Activa.

L’acte també va comptar amb la participació de les entitats del sector. Per part del Grup CHM Salut Mental hi van assistir representants del Servei d’Inserció Laboral, de la Fundació CHM Salut Mental, i de l’Associació Les Corts per la Inserció Laboral (ALCIL).

La presentació es va fer al nou espai de Les Corts Activa ubicat a l’edifici Cristalleries Planell (carrer del Dr. Ibáñez, 38).

Més informació de la presentació: aquí.

2023-04-14T14:55:07+00:00